Declarație privind politica de utilizare a modulelor cookie

Declarație privind politica de confidențialitate

1. Colectarea de informații

Colectăm informații atunci când accesezi site-ul www.povestealuinasuc.ro, și/sau atunci când te înscrii la lista noastră de e-mail. Informațiile colectate includ adresa de e-mail. În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la computer-ul și browser-ul tău, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

2. Utilizarea de informații

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm pot fi folosite pentru a:

  • Personaliza experiența ta și pentru a răspunde nevoilor individuale
  • Furniza conținut publicitar personalizat
  • Îmbunătăți site-ul nostru
  • Contacta prin e-mail
  • Administra un concurs sau sondaj
3. Confidențialitatea datelor

Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri, de exemplu pentru a trimite un newsletter.

4. Dezvăluirea părților terțe

Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile tale personale identificabile. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Noi credem că este necesar să se facă schimb de informații, cu scopul de a investiga, preveni sau de a lua măsuri ce privesc activitățile ilegale, suspiciunea de fraudă, situațiile care implică potențiale amenințări la siguranța fizică a oricărei persoane, încălcări ale termenilor de utilizare, sau altfel cerute de lege.

5. Protejarea Informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor tale personale. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

6. Dezabonare

Noi folosim adresa de e-mail furnizată în formularul de înregistrare pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la cărțile noastre. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail.

7. Consimţământ şi acord

Prin utilizarea acestui site web, vă exprimaţi acordul faţă de termenii şi condiţiile acestei Declaraţii de confidenţialitate şi consimţiţi la colectarea, tansferul, prelucrarea şi divulgarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, după cum se precizează în această declaraţie de confidenţialitate. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu dezvăluiţi nicio dată cu caracter personal acestui site.

8. Modificări

Este posibil să actualizăm din când în când această declaraţie privind politica de confidențialitate. Dacă modificările pe care le aducem sunt semnificative, este posibil să publicăm un anunţ pe acest site web. Vă recomandăm să recitiţi periodic această declaraţie privind politica de confidențialitate pentru a vă menţine la curent cu privire la modul în care vă asigurăm protecţia datelor cu caracter personal pe care le colectăm. Utilizarea continuă a acestui site reprezintă un acord implicit cu privire la declaraţia privind politica de confidențialitate şi orice actualizări ale acesteia. Data ultimei actualizări a acestei declaraţii este 03 mai 2018.