Declarație privind politica de utilizare a modulelor cookie

Declarație privind politica de confidențialitate

1. Colectarea de informații

Colectăm informații atunci când accesezi site-ul www.povestealuinasuc.ro, și/sau atunci când te înscrii la lista noastră de e-mail. Informațiile colectate includ adresa de e-mail. În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la computer-ul și browser-ul tău, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

2. Utilizarea de informații

Oricare dintre informațiile pe care le colectăm pot fi folosite pentru a:

 • Personaliza experiența ta și pentru a răspunde nevoilor individuale
 • Furniza conținut publicitar personalizat
 • Îmbunătăți site-ul nostru
 • Contacta prin e-mail
 • Administra un concurs sau sondaj
3. Confidențialitatea datelor

Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri, de exemplu pentru a trimite un newsletter.

4. Dezvăluirea părților terțe

Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile tale personale identificabile. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Noi credem că este necesar să se facă schimb de informații, cu scopul de a investiga, preveni sau de a lua măsuri ce privesc activitățile ilegale, suspiciunea de fraudă, situațiile care implică potențiale amenințări la siguranța fizică a oricărei persoane, încălcări ale termenilor de utilizare, sau altfel cerute de lege.

5. Protejarea Informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor tale personale. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

6. Dezabonare

Noi folosim adresa de e-mail furnizată în formularul de înregistrare pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la cărțile noastre. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail.

7. Consimţământ şi acord

Prin utilizarea acestui site web, vă exprimaţi acordul faţă de termenii şi condiţiile acestei Declaraţii de confidenţialitate şi consimţiţi la colectarea, tansferul, prelucrarea şi divulgarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, după cum se precizează în această declaraţie de confidenţialitate. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să nu dezvăluiţi nicio dată cu caracter personal acestui site.

8. Modificări

Este posibil să actualizăm din când în când această declaraţie privind politica de confidențialitate. Dacă modificările pe care le aducem sunt semnificative, este posibil să publicăm un anunţ pe acest site web. Vă recomandăm să recitiţi periodic această declaraţie privind politica de confidențialitate pentru a vă menţine la curent cu privire la modul în care vă asigurăm protecţia datelor cu caracter personal pe care le colectăm. Utilizarea continuă a acestui site reprezintă un acord implicit cu privire la declaraţia privind politica de confidențialitate şi orice actualizări ale acesteia. Data ultimei actualizări a acestei declaraţii este 01 decembrie 2020.

Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Website-ul nostru poate suferi modificări

Site-ul nostru este actualizat in mod regulat, iar continutul poate fi modificat in orice moment. In cazul in care este necesar, accesul catre site-ul nostru poate fi suspendat, sau inchis pe termen nelimitat. Oricare din materialele afisate pe site/site-uri pot fi depasite ca si termen la un moment dat, iar noi nu avem obligatia de a le actualiza.

Responsabilitatea noastră

Continutul afisat pe site-ul nostru este oferit fara nici un fel de garantii, conditii cu privire la exactitatea lor. In limita permisa de lege, noi, afiliati si terte parti conectate, prin prezenta excludem in mod explicit: Toate conditiile, garantiile si alte clauze care altfel ar putea fi impusa de statut, dreptului comun sau legea equity-, explicite sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, orice garantie pentru informatii, date, servicii de date, acces limitat sau neintrerupt, orice garantii privind disponibilitatea, acuratetea, utilitatea sau continutul informatiilor si orice garantii de titlu, neincalcare, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop, noi nu ne asumam orice astfel de garantii, explicite si implicate. Totodata nu ne asumam responsabilitatea si nu vom fi responsabili pentru, orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul sau alte dispozitive in urma a accesarii, utilizarii sau vizitarii site-ului sau descarcarea oricarui continut sau altor materiale de pe site. Daca sunteti nemultumit de site-ul nostru, singura optiune este sa renuntati la accesarea acestuia. Orice responsabilitate pentru orice pierderi directe sau indirecte suferita de orice utilizator ce intra in contact cu site-ul nostru sau in legatura cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizarii site-ului nostru, orice site-uri legate de site-ul nostru si orice materiale postate pe acesta, inclusiv, dar fara a se limita la orice raspundere pentru:

 • pierderea de venituri sau venituri
 • pierderea de afaceri
 • pierderea de profit sau contracte
 • pierderea de economii
 • pierdere de date
 • pierderea clientelei
 • timp irosit dedicat managementului
 • timp irosit dedicat activităților educative
 • si pentru orice alta pierdere sau daune de orice fel, rezultata fie cauzate de culpa (inclusiv neglijenta), incalcarea contractului sau altfel, chiar daca previzibila, cu conditia ca aceasta conditie nu ridica pretentii pentru pierderea sau provoca daune bunurilor dumneavoastra tangibile sau orice alte pretentii financiare pentru pierdere directa care nu sunt excluse din niciuna dintre categoriile mentionate anterior